web analytics
16 Απρ

Εφέτης!!!

(0)

Κοινοποίησέ το!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η κάθαρση της εγκληματικής οργάνωσης δεν ήταν μόνο ζήτημα απαλλαγής των μελών που είχε στον έλεγχό του ο χοντρός στην ΕΠΟ αλλά κυρίως εξασφάλισης του αδιάβλητου τρόπου λειτουργίας των οργάνων απονομής δικαιοσύνης. Προς αυτήν την κατεύθυνση, η στελέχωση με τακτικούς δικαστές στη θέση των μίσθαρνων δικηγορίσκων ερυθρόλευκης χροιάς του παρελθόντος, ήταν ένα άλμα προς την κάθαρση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα και στο διά ταύτα:

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ (ο πρόεδρός του πιο συγκεκριμένα) φέρεται να ελέγχει πλήρως την ΕΠΟ, που χαρακτηρίζεται φερέφωνο των παοκτζήδικων συμφερόντων, κάτι που φαίνεται από μια σειρά γεγονότων, που συνοψίζονται στο ότι:

  • η διαιτησία πήγε πρίμα όλη τη χρονιά την ομάδα του λαλίστατου Ρουμάνου,
  • η δικαιοσύνη έκανε τα στραβά μάτια σε αρκετές περιπτώσεις (επεισόδια σε Γιάννινα, Τρίπολη, πέρασαν στο ντούκου)
  • διά της χορηγίας στη σούπερλιγκ είχε αρκετά φιλικά σωματεία που τροφοδοτούσε και με δανεικούς παίκτες…

Ώσπου ο κόμπος έφτασε στο χτένι:

Ένα ρολό από χέρι παοκτζή (συνελήφθη άλλωστε), βρήκε το κεφάλι του προπονητή του Ολυμπιακού, (τον τραυμάτισε, δεν τον τραυμάτισε μικρή σημασία έχει), και έτσι το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ δεν ξεκίνησε ποτέ με υπαιτιότητα του ΠΑΟΚ…

Σε πρώτο βαθμό απονεμήθηκαν οι δέουσες ποινές και φτάσαμε στην έφεση με δικαστή τον κ. Σκουτέρη. Τι έκανε ο άνθρωπος; Έσπευσε να βγάλει ασύλληπτη απόφαση, ξημερώνοντας η μέρα διεξαγωγής αγώνα, χαρίζοντας την ποινή στον ΠΑΟΚ, αλλοιώνοντας τη βαθμολογία και τους όρους διεξαγωγής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Ένδειξη μάλιστα της ύπαρξης εσωτερικής πληροφόρησης που είχε ο ΠΑΟΚ για την αλλαγή των δεδομένων ήταν η κυκλοφορία εισιτηρίων ξημερώματα Κυριακής, ημέρας τέλεσης του αγώνα.

Ακόμα όμως κι αυτό, γύρισε μπούμεραγκ για τον ΠΑΟΚ όταν ο πιστολέρο πρόεδρός του διέκοψε το ματς στο 90 γιατί ακυρώθηκε το οφσάιντ γκολ της ομάδας του… Και αυτός είναι ο λόγος διακοπής και προφανώς αυταπόδεικτη η αιτιολογία του μηδενισμού του ΠΑΟΚ! Η εικόνα μιλάει…

Σε πρώτο βαθμό και παρά την απόπειρα το άσπρο να γίνει μαύρο, απονεμήθηκαν οι πλέον επιεικείς ποινές στον ΠΑΟΚ και τους παράγοντές του. Και φτάνουμε αισίως πάλι στον ίδιο εφέτη να κρίνει ως πρόεδρος την έφεση…

Παρόλο που δέχεται πρόταση μομφής από την ΑΕΚ, δεν παραλαμβάνει όπως ορίζει ο νόμος την αίτηση που καταθέτει η ΑΕΚ και ρωτά τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ αν τον θέλουν για δικαστή!!!

Στη συνέχεια μετατρέπει την εκδίκαση της έφεσης, σε δίκη του θύματος και όχι του θύτη, ενώ φτάνει στο σημείο να αποδεχτεί ως αποδεικτικό στοιχείο, βίντεο 4 λεπτών, παοκτζήδικης σκηνοθεσίας και μοντάζ, αριστούργημα του βωβού κινηματογράφου, για να μελετήσει υποτίθεται την ψυχική κατάσταση των παικτών της ΑΕΚ, αντί να ζητήσει όλο το υλικό και μάλιστα με ήχο…

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν με τον συγκεκριμένο δικαστή και τις ενέργειές του που θέτουν εν αμφιβόλλω την αξιοπιστία του:

  • Ή είναι άρρωστος παοκτής, κάτι που όμως ακόμα και να συνέβαινε δεν θα ήταν αρκετό για να τον κάνει να διακινδυνεύει την επαγγελματική του υπόσταση!
  • Ή ………………………………………………….. (κάτι που φαίνεται πιθανό αλλά και συνάμα τρομακτικό!)

Κοινοποίησέ το!

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Comments (0)

to-top