26 Αυγ

Έπεσαν οι μάσκες (κι ακόμα δεν αρχίσαμε…)

(0)

Κοινοποίησέ το!

Έναρξη λοιπόν, σήμερα 25-9-2018,  του πολύπαθου ελληνικού πρωταθλήματος, και με το καλημέρα είδαμε αυτό που περιμέναμε από τη λήξη του περυσινού πρωταθλήματος.

Τον γαύρο του βορά να σπρώχνεται ξεδιάντροπα από κάποιον Κουτσιάφτη και να αγκομαχά για να κερδίσει (αυτή η υποτιθέμενη Μπαρτσελόνα της Θεσσαλονίκης) την ομάδα της Τρίπολης με ένα πέναλτι που και ο «πιστολέρο» πρόεδρός της θα ντρεπόταν να δώσει…

Από την άλλη, ένας από τους πολλούς φετινούς επίλεκτους ταλιμπάν της σαββίδειας εγκληματικής οργάνωσης (ΕΠΟ), ο Σέζος (θύρα 4, Κιλκίς) κατέβηκε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να κάνει ότι περνά από το χέρι του, ώστε το παράρτημα των Ιωαννίνων να πάρει ότι μπορεί.

Τελικά, παρά τις προσπάθειές του Σέζου, πήρε αυτό που άξιζε στο γήπεδο απέναντι στη σαρωτική ΑΕΚ, το απόλυτο μηδέν δηλαδή, με μόνο ίσως κέρδος τον περιορισμό του σκορ (2-0) στο επίπεδο της αξιοπρεπούς ήττας.

Και βέβαια, τα φερέφωνα του Σαββίδη στα ερτζιανά και τα ημέτερα sites, έκαναν για άλλη μια φορά το άσπρο μαύρο για την ομάδα της μπουγάτσας…

Κοινοποίησέ το!

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Comments (0)

to-top