13 Οκτ

Μπέος: «Με το τζετ του Μαρινάκη στη Μύκονο ο Πλατινί»

(0)

Κοινοποίησέ το!

 Αντιγράφουμε από το sdna.gr:

Στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος με τον δήμαρχο Βόλου να κάνει μία μεγάλη αποκάλυψη. Συγκεκριμένα ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρθηκε στην βάπτιση του παιδιού του Θεόδωρου Θεοδωρίδη στην Μύκονο, όπου καλεσμένος ήταν και ο Μισέλ Πλατινί.

Ο Μπέος ανέφερε πως ο Μισέλ Πλατινί ταξίδεψε στην Μύκονο με το τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Θεοδωρίδης βάπτισε το παιδί του στη Μύκονο. Ο Πλατινί ήρθε στη Μύκονο με το τζετ του Μαρινάκη, πώς να τον τιμωρήσει μετά τον Ολυμπιακό;»

Βολές κατά Γκιρτζίκη

​Παράλληλα ο Αχιλλέας Μπέος έριξε τα… πυρά του και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη, λέγοντας πως εξυπηρετεί συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων, ενώ τόνισε πως και οι δικαστές που έχει επιλέξει η ΕΠΟ είναι φιλικά προσκείμενοι στον πρόεδρό της.

«Ο Γκιρτζίκης εξυπηρετεί συγκεκριμένες ομάδες και συμφέροντα. Έχει αλλάξει κανείς από κάτω (από τη θέση του προέδρου) τόσα χρόνια; Μόνο ο επικεφαλής. Τυχαίο; Εάν θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη συμμορία ας το κάνουν… Ας δώσουν ένα τέλος. Σας λέω ότι όλοι οι δικαστές που επιλέχθηκαν από την ΕΠΟ είναι όλοι φιλικά προσκείμενοι στον πρόεδρο», είπε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου.

«Ο Τζιμπλάκης ήθελε να αθωώσει συγκεκριμένα πρόσωπα»

Από τον Αχιλλέα Μπέο δεν ξέφυγε ούτε και ο εφέτης Τζιμπλάκης, ο οποίος ακούγεται σε συνομιλία με τον κατηγορούμενο της υπόθεσης του Νοοr1, Αιμίλιο Κοτσώνη, να κανονίζει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Μπέος, λοιπόν, ανέφερε για τον εφέτη: «Ο Πούλιος έκανε 18 μήνες να ετοιμάσει τον φάκελο και ο Τζιμπλάκης έκανε την εισήγηση σε 34 μέρες! Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν τον άνοιξε καν τον φάκελο… Ήθελε να αθωώσει συγκεκριμένα πρόσωπα».

Κοινοποίησέ το!

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Comments (0)

to-top