4 Ιούλ

Free Athens. Free Exarheia…

Τα λουλούδια...
(0)

Κοινοποίησέ το!

Ο ένας, ο Κ. Μπογδάνος φωτογραφίζεται μπροστά στο ΑΤ Εξαρχείων με το σήμα της νίκης, λέει Λευτεριά στην Α Αθήνας και την άλλη μέρα απαριθμεί τις εθνικές δυνάμεις της τάξης και του νόμου μπροστά στη μάχη (έχουμε ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ, ΜΑΤ»). (το πρώτο μέρος αναδημοσιεύεται από το antiphono.wordpress.com)

Ο άλλος, ο Θ. Πλεύρης, πάει κρυφά χαράματα στην πλατεία Εξαρχείων και βγάζει βιντεάκι ψιθυριστό, σαν μια πρωτόγονη προσευχή στην απελευθέρωση, σαν διωκόμενος ιερέας σε ερειπωμένη πόλη που ζει με τον φόβο ελεύθερων σκοπευτών. Τι γίνεται μέσα του; Κανείς δεν ξέρει. Πάντως το ζει δραματικά, κοιτάει διαρκώς πίσω του σαν να είναι στη Ράκα ή στο Αλέππο ή στο Κομπάνι.

(Αντιγράφουμε από το luben.tv) ………………………………………………………………

Μια πολύ ξεχωριστή μορφή (πολύ) πρωινής γυμναστικής επέλεξε ο αγαπημένος μας εγκέφαλος του ακροσυντηρητικού χώρου, Θάνος Πλεύρης. Όπως αποκαλύπτει με νέο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο νυν και αεί (ειδικά από τότε που αποφάσισε ότι δεν είναι με τα πολύ ναζιστικά του μπαμπά του) και ξανά υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως συνήλθε από την επικίνδυνη περιπέτεια που είχε με πιθανώς ανεμβολίαστους αναρχικούς στην Ευελπίδων, χρησιμοποιώντας μάλιστα τα καταδρομικά skills που έμαθε στη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού.
Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης της καρδιάς μας αποφάσισε να μεταφέρει τη μάχη στα μετόπισθεν του οχτρού, που είναι φυσικά ο αναρχικός / αντιεξουσιαστικός χώρος. Βασικά ο καταδρομέας δεν πήγε καν απλά στα μετόπισθεν – πήγε στην κεντρική βάση του αντίπαλου στρατεύματος, η οποία είναι η διαβόητη Πλατεία Εξαρχείων.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ανέβηκε στα media, οι ικανότητες του στον ανορθόδοξο πόλεμο είναι ακόμη ακ μαι ό τα τες: Ο υποψήφιος βουλευτής φαίνεται να τους έπιασε όλους στον ύπνο, καθώς στην πλατεία φαίνεται να μην υπάρχει καν το φάντασμα του Μπακούνιν ή κάτι τέτοιο. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο ανταρτοπόλεμος απαιτεί θυσίες: Ποιος ξέρει πόσο νωρίς ξύπνησε ο Θάνος Πλεύρης μέα στη νύχτα, προκειμένου να καταφέρει μετά από μακρά πορεία με όλο τον προβλεπόμενο εξοπλισμό να βρεθεί στην πλατεία πριν καν βγει ο ήλιος, καθώς όπως μπορείτε να δείτε δεν υπάρχει ούτε μια αχτίδα φωτός.
Τι να κάνουμε τώρα, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία. Σε κάθε περίπτωση, ο κομάντο δεν έχασε τη συγκέντρωσή του, όπως φαίνεται από το άγρυπνο βλέμμα του την ώρα που κοιτά μην εμφανιστεί κανείς που πάει βόλτα το σκύλο του και την ψιθυριστή φωνή του την ώρα που έλεγε ότι στις 8 Ιουλίου «τελειώνει η ανομία»: Η αποστολή δεν θα ολοκληρωνόταν αν ξύπναγαν οι αντίπαλοι σκοποί, παρότι αυτοί οι αναρχικοί αποκλείεται να είχαν ξυπνήσει στις 6 το πρωί ούτως ή άλλως.

Κοινοποίησέ το!

Comments (0)

to-top