1 Νοέ

Η εγκληματική οργάνωση ακόμα ζει και βασιλεύει…

(0)

Κοινοποίησέ το!

9 νίκες στα 9 παιχνίδια, συμπλήρωσε ο «θρύλος» και πραγματικά το ρεκόρ αθλιότητας δεν έχει προηγούμενο, αφού, σε κάθε αγώνα του, μια σειρά παραβιάσεων των κανονισμών απο την εκάστοτε τριάδα των διαιτητών, προσθέτει και μια απαράμιλλη νότα μπόχας στον μανδύα της δήθεν ανίκητης ομάδας.

Θρίαμβος, υποτίθεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά μέχρι να βάλουμε το δεύτερο, οι επόπτες έπαιζαν λίμπερο και ο διαιτητής αλλοίωνε κάθε πειθαρχικό κανονισμό στα παραπτώματά μας.

Στο Περιστέρι πάλι, καταδείχθηκε γιατί ο Μποτία μπορεί να βγει πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, αφού δεν χρειάζεται να παίζει στόπερ, εφόσον τη δουλειά του την κάνουν καλύτερα οι επόπτες (καμιά δεκαριά φορές χρειάστηκε να ανακόψουν με ανύπαρκτα οφσάιτ, αλλά εντάξει, εκτός έδρας ήταν…).

Στη Βέροια χθες, είχαμε και μια παραλλαγή του αθλήματος (την είχαμε δει και στον περυσινό ημιτελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ-γκολ με το χέρι του Χάρα στο 89′), συν τα υπόλοιπα τραγελαφικά (ανύπαρκτα φάουλ υπέρ, πειθαρχικός έλεγχος μόνο των αντιπάλων, ασυδοσία στις κερκίδες), που μοιάζουν πταίσματα εφόσον είναι επαναλαμβανόμενα και άρα συνηθισμένα πλέον!

Κοινοποίησέ το!

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Comments (0)

to-top