6 Μαΐ

Το μήνυμα της αναβολής είναι ένα: ΜΠΟΧΑ ΤΕΛΟΣ

(0)

Κοινοποίησέ το!

Βρέθηκε ο μοναδικός άνθρωπος που επιτέλους ορθώνει ανάστημα και επιβάλλει στην εγκληματική οργάνωση όρους δικαιοσύνης. Μπορεί να λοιδωρούν τα παπαγαλάκια (στυλ Καρπετόπουλου) τις αποφάσεις του Κοντονή, όμως κάθε υγιώς σκεπτόμενος φίλαθλος, ανεξαρτήτως πολιτικής και οπαδικής απόχρωσης, αντιλαμβάνεται ότι ο δρόμος Κοντονή είναι ο ενδεδειγμένος για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη βρωμερή συμμορία που την ελέγχει.

Μ’ ένα άρθρο-τομή το SDNA βάζει το νυστέρι βαθιά στις πληγές που αφήνει ο τελικός και εξηγεί τι πραγματικά σηματοδοτεί η αναβολή. Το σύστημα που μέχρι τώρα οργίαζε, πλέον γονατίζει και βαράει προσοχές.

Η απόφαση Κοντονή για αναβολή του τελικού, φυσικά και δεν πάρθηκε για λόγους. δημόσιας ασφάλειας. Πάρθηκε διότι ο εθισμός στο ψέμα και την ανομία πρέπει να τελειώσει και θα τελειώσει! Ώρα για αποτοξίνωση…

Κάποτε έβαζες όποιον διαιτητή ήθελες, ώστε το αποτέλεσμα, στην περίπτωση που το ματς στράβωνε, να είναι εξασφαλισμένο. Έβαζες ακόμα και κατηγορούμενους διαιτητές που έχουν περιοριστικούς όρους. Πλέον δεν μπορείς να το κάνεις με την ίδια ευκολία. Και δεν είναι ότι δεν σε αφήνει η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ή η αντιπολίτευση στην ΕΠΟ (που σύντομα θα παύσει να είναι αντιπολίτευση). Δεν σε αφήνει και το κράτος. Και ενώ άλλοτε έκανες στο κράτος «μπου» και εκείνο μαζευόταν πίσω, πλέον σε «γλεντάει» και βαράς προσοχές μπροστά του!

Κάποτε έβαζες όποιον παρατηρητή διαιτησίας ήθελες, ώστε αν ο διαιτητής έκανε όργια, να έπαιρνε υψηλό βαθμό και να είχες πάτημα να μην τον τιμωρήσεις. Πλέον σε βλέπουν όλοι! Και όλοι ξέρουν. Και το κυριότερο: Όλοι μιλούν! Το «σκάσε και κολύμπα» έλαβε τέλος.

Κάποτε τιμωρούσες με χαρακτηριστική ευκολία τον διαιτητή έτσι και τόλμαγε να δώσει κανένα σφύριγμα παραπάνω στην ΑΕΚ, στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό. Τώρα ξέρεις ότι όχι απλά θα σε ξεφωνήσουν, αλλά δεν έχεις καν την άνεση να το κάνεις και όλοι να παριστάνουν πως δεν βλέπουν.

Κάποτε έτρεχες στη FIFA και στην UEFA και ό,τι ζητούσες το έκαναν. Τώρα η FIFA και η UEFA έρχεται και ξεφωνίζει εσένα για τους σκανδαλώδεις κανονισμούς που έχεις φτιάξει ώστε να βγαίνουν όλοι «λάδι» και την αδράνεια και ανυπαρξία σου σε όλα τα σοβαρά ζητήματα του ποδοσφαίρου.

Κάποτε δεν είχες αντίπαλο στο παρασκήνιο και δεν έκανες απλώς χαβαλέ και περίπατο, αλλά από την αλαζονεία σου έκανες προκλητική επίδειξη δύναμης, κατά συνήθεια και κατ’ εξακολούθηση. Τώρα έχεις απέναντί σου τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, τον Αλαφούζο, τον Κοντονή, πολλές ακόμη ομάδες και δεκάδες Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων που γυρίζουν σελίδα και ετοιμάζονται να σε στείλουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Κάποτε υπήρχες, ως «σύστημα», ως κατεστημένο, ως «εγκληματική οργάνωση», ως. όπως θες πες το! Πλέον σβήνεις. Και το ξέρεις.

Εδώ στο SDNA ξέρετε ότι διαβάζετε αλήθειες, όσο κι αν ενοχλούν. Για αυτό και μόνο εδώ θα διαβάσετε με τον πιο απλό και κατανοητό τρόπο γιατί οδηγήθηκαν εδώ οι εξελίξεις: Η απόφαση Κοντονή να αναβάλει το Κύπελλο, ΦΥΣΙΚΑ και δεν πάρθηκε για λόγους. δημοσίας ασφάλειας και τεταμένου κλίματος. Πάρθηκε ΝΤΑΗΛΙΚΙ γιατί επιχείρησες να τον κοροϊδέψεις και να κάνεις πάλι του κεφαλιού σου.

Πάρθηκε γιατί νομίζεις ότι θα κάνεις μια ζωή ό,τι γουστάρεις, χωρίς να σε ελέγχει κανείς, χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!

Οι θέσεις της ΑΕΚ και του Κοντονή, ΦΥΣΙΚΑ και συμπίπτουν στην προκειμένη περίπτωση. Αφού και οι δύο λένε την αλήθεια και αποτυπώνουν την πραγματικότητα: Ότι υπάρχει εθισμός στην ανομία και στο ψέμα και ότι στην ΕΠΟ δεν σέβονται τα συμφωνηθέντα! Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Να διαφωνήσουν με το ζόρι ώστε να μην φανεί ότι ο ένας ακολουθεί τον άλλο;

Οι εξελίξεις αποτελούν και μια μεγάλη δικαίωση για τον ΠΑΟΚ, που γύρισε την πλάτη στον θεσμό και έκανε πρώτος το βήμα που δεν είχε τολμήσει κανείς να κάνει: Να απέχει από την μπόχα! Ανεξάρτητα από το κόστος!

Τα κερασάκια στην τούρτα έρχονται στην Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ τον Ιούνιο και στις εκλογές του Οκτώβρη. Το SDNA σας έχει προετοιμάσει για το τι έρχεται. Αν το «σύστημα» και η «εγκληματική οργάνωση» διαβάζει SDNA (που διαβάζει φανατικά ολημερίς, χωρίς καμία αμφιβολία) τότε θα ξέρουν τι τους περιμένει.

Αυτό που σίγουρα ξέρουν πλέον, είναι το μήνυμα που στέλνουν καθημερινά οι υγιείς δυνάμεις και το υφυπουργείο Αθλητισμού:
Ή θα παίζετε σωστά και δίκαια, ή δεν θα παίζετε καθόλου!

Κοινοποίησέ το!

Categories: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Comments (0)

to-top