6 Σεπ

20 χρόνια κλεψιάς, ανομίας και νοθείας, 20 χρόνια αναμονής και προσμονής για έναν Κοντονή και έναν Δασκαλόπουλο

(0)

Κοινοποίησέ το!

Αναδημοσίευση από το «ΑΕΚ-Μόνο»…………………………………………………………………………………..

Έρχεται και η ημέρα που επιτέλους βλέπεις και ένα αποτέλεσμα το οποίο αντιτίθεται στην απάτη που από εκείνο το καλοκαίρι του 1996, άπαντες βιώνουμε όχι βουβοί, αλλά ανήμποροι.

Στο τέλος θα αποδειχθεί πόσο αποτελεσματική θα είναι η εισήγηση του Δασκαλόπουλου, αλλά όπως και να έχει, σε αυτόν τον άνθρωπο που το σύστημα του βόθρου λύσσαξε να βγάλει από τη μέση με διαδοχικές αποτυχημένες προσπάθειες προκειμένου να εξαιρεθεί, χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Του το χρωστάμε γιατί βρέθηκε επιτέλους και ένας λειτουργός που κοίταξε όλους εμάς στα μάτια και μας είπε ότι «δεν είστε ηλίθιοι, αντιλαμβάνομαι κι εγώ αυτά που γίνονται και θα τα πολεμήσω». Και όντως το κάνει, με τόλμη, παρρησία, αληθινή αγάπη και υποχρέωση απέναντι στο δίκαιο. Ασφαλώς και με το κόστος να φοβάται για την ύπαρξή του, όλοι αντιλαμβανόμαστε με ποιο κύκλωμα έχει να κάνει.

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που η Πολιτεία έχει πραγματική βούληση και η δικαιοσύνη ειλικρινές πάθος να ξεβρομίσει το τοπίο από τη μπόχα των κίβδηλων σατανάδων που μόλυναν τις Κυριακές μας και αντί για ημέρες χαράς, αγάπης και νοσταλγίας τις μετέτρεψαν σε άρρωστες, σιχαμερές, μολυσμένες.

Ζήσαμε μια 20ετία αποστροφής γι αυτό που λατρέψαμε και όλο αυτό γιατί; Για να γιγαντωθεί η ομάδα της μπόχας, του δημοσίου, της εξαπάτησης, της νοθείας, της μίζας, της κλεψιάς, της ανηθικότητας. Ένα κατασκεύασμα αποτροπιασμού το οποίο αντί να προκαλεί την αηδία στους όποιους αγνούς και αληθινούς υποστηρικτές της ισονομίας υπήρξαν, αντιθέτως γέννησε οπαδικά τερατουργήματα, ξεδιάντροπους, ανάγωγους, απαίδευτους και τραμπούκους εκπροσώπους στα Μ.Μ.Ε., εξαπατημένους, ανόητους υποστηρικτές με μυαλό κουκούτσι μπροστά στα στοχευμένα νοήματα της ανίερης προπαγάνδας.

Έρχεται η στιγμή που οι κατεργάρηδες λογοδοτούν, έστω κι αν άργησε πολύ, έστω κι αν στο εδώλιο θα έπρεπε πρωτίστως να βρεθούν οι πραγματικοί εφευρέτες της κολάσιμης παράγκας που διέλυσε το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έκανε μαγαζάκι του ενός. Αρκούσαν δύο άνθρωποι αμέμπτου ηθικής και αληθινής ανδρείας για να αναδειχθεί επιτέλους το αίσχος της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κοντονής και ο Δασκαλόπουλος, αυτοί που σήμερα υβρίζονται και συκοφαντούνται από το λιγδερό παρασύστημα, έδειξαν την αλήθεια ακόμα και σε εκείνους που δεν ήθελαν να την παραδεχθούν. Τώρα όλοι γνωρίζουν. Σε λίγο όλοι θα ντρέπονται. Το σκότος πεθαίνει και οι Κυριακές μας θα είναι μακριά από τα ποταπά και ξεφτιλισμένα σχέδιά σας.

Stay Tuned – Οι Χούντες είναι για να πέφτουν. Σωστά το είπε ο μεγάλος. Έστω κι αν μας στέρησε 20 χρόνια χαράς, έστω κι αν μας έκανε εχθρούς με τις εξαπατημένες ψυχές ενός νόθου μεγαλείου.

Κοινοποίησέ το!

Comments (0)

to-top