web analytics
11 Μαρ

Το δάκρυ ενός κόσμου αλλιώτικου… κατέληγε πάντα σε αυτή τη γειτονιά!

(0)

Κοινοποίησέ το!

ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ- ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (4.00) ΚΥΡΙΑΚΗΣ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ:

Όσοι εσχάτως:

  • ανακαλύπτουν άδολα κίνητρα εκ μέρους του Δημάρχου Βασιλόπουλου που κωλυσιεργεί (στα όρια της παρανομίας;), μη υπογράφοντας τα οριζόμενα κατά το νόμο για την έκδοση της οικοδομικής άδειας του γηπέδου,
  • φαντάζονται τον εαυτό τους ως Δον Κιχώτη που συγκρούεται ιδεολογικά και πολιτικά με τα κακά (δήθεν) επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την ιστορία κατασκευής γηπέδου, βαφτίζοντας φαραωνικό το έργο υλοποίησης του γηπέδου (που όμως πληροί και με το παραπάνω τις ισχύουσες περιβαλλοντικές νόρμες και έχει κριθεί απολύτως συνεπές με όλους τους νόμους, με τη βούλα του ΣΤΕ)

καλό είναι να βρεθούν την Κυριακή 12 Μαρτίου και να αφουγκραστούν την πνοή του κόσμου…

Ας κάνουν επίσης μια βόλτα στο σκουπιδότοπο που έχει αφήσει η χρόνια αδιαφορία της δημοτικής αρχής και που ο Βασιλόπουλος το βλέπει παρθένο δάσος που θα χαθεί…

Ας ανοίξουν επίσης τα ματάκια τους και ας διαβάσουν το φέγ βολάν που μοιράστηκε και το οποίο τα λέει όλα…

Αναλυτικά το περιεχόμενο του:

«Φίλε Φιλαδελφειώτη,

εμείς που μοιράζουμε αυτό το φυλλάδιο που κρατάς στα χέρια σου, εκπροσωπούμε την ομάδα ατόμων που υποτίθεται ότι «πολιορκεί» τη Νέα Φιλαδέλφεια τον τελευταίο καιρό. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρυφτούμε και για αυτό είμαστε κάθε μέρα εδώ με τα πρόσωπά μας γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να δώσουμε τον αγώνα μας για το γήπεδό μας, κάτι που είναι ΝΟΜΙΜΟ, ΔΙΚΑΙΟ και ΗΘΙΚΟ να γίνει στο οικόπεδό μας.

Ζητάμε συγνώμη από όλους τους απλούς ανθρώπους της Φιλαδέλφειας αν με κάποιες κινήσεις μας μπορεί να έχουμε αναστατώσει τους ρυθμούς της πόλης, αλλά ζητάμε μόνο δύο πράγματα: Την κατανόησή σας και να μπείτε έστω για ένα λεπτό στη θέση μας. Φανταστείτε να θέλατε να χτίσετε το σπίτι σας στο δικό σας οικόπεδο, στη γη που σας ανήκει και να υπήρχε ένας γείτονας ο οποίος με χιλιάδες ψεύτικες προφάσεις θα προσπαθούσε να σας χαλάσει το όνειρο. Πώς θα αντιδρούσατε; Δε θα στρεφόσασταν κάποια στιγμή εναντίον του;

Εδώ και 3 χρόνια κάναμε τεράστια υπομονή για να μη δώσουμε τροφή και δικαιώματα σε αυτούς που προσπαθούν να χτίσουν την πολιτική τους καριέρα πάνω στο δικό μας όνειρο. Δυστυχώς η υπομονή μας δεν απέδωσε και εκλήφθηκε ως αδυναμία από αυτούς που ήταν, είναι και θα είναι απέναντι στο γήπεδο.

Για αυτό αποφασίσαμε να κινητοποιηθούμε προσπαθώντας να πιέσουμε τους αποκλειστικούς υπεύθυνους για αυτή την καθυστέρηση. Έτσι, βρισκόμαστε και θα βρισκόμαστε καθημερινά έξω από το Δημαρχείο σε μια προσπάθεια να πάρουμε εξηγήσεις από τους υπεύθυνους της καθυστέρησης και να κλείνουμε συμβολικά τη Δεκελείας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Θέλουμε να γνωστοποιήσουμε ότι θα συνεχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε στη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τη μέρα που θα εκδοθεί η οικοδομική άδεια για την ανέγερση του γηπέδου.

Σε ότι αφορά ένα δήθεν περιστατικό εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου που δήλωσε ότι… ξυλοκοπήθηκε, σας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είναι ψευδές και προκαλούμε ΟΠΟΙΟΝ αυτόπτη μάρτυρα ήταν μπροστά ή κατέγραψε το περιστατικό να μας εκθέσει.

Στην πλειοψηφία μας είμαστε κάτοικοι της περιοχής, αγαπάμε τη Φιλαδέλφεια γιατί είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας και της Ιστορίας της ομάδας μας. Συνεπώς είναι κατανοητό ότι είμαστε οι πρώτοι που δεν θέλουμε το γήπεδο να δημιουργεί πρόβλημα στους ρυθμούς της πόλης, όπως λανθασμένα προσπαθούν να περάσουν όσοι με διάφορα προβοκάτσια θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα.

Αλλωστε, ΑΕΚ και Φιλαδέλφεια συνυπήρξαν αρμονικά για περίπου 7 δεκαετίες χωρίς προβλήματα. Γιατί τώρα να γίνει κάτι διαφορετικό επειδή κάποιοι (που βρήκαν την ΑΕΚ στην πόλη, δεν τους βρήκε αυτή) λένε ψέματα και απλά δεν θέλουν το γήπεδο;

Toυς Φιλαδελφειώτες τους θέλουμε δίπλα μας στον αγώνα μας για να διεκδικήσουμε μαζί το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, το ΛΟΓΙΚΟ, το ΔΙΚΑΙΟ, το ΝΟΜΙΜΟ και (πάνω από όλα) το ΗΘΙΚΟ. Απέναντι μας είναι ΜΟΝΟ ο Δήμαρχος και η παρέα του που με τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ενέργειές τους (παράβαση καθήκοντος, κατάχρηση εξουσίας) προκάλεσαν την αναστάτωση της πόλης.

Υ.Γ.: Το γήπεδο έχει εγκριθεί από τη Βουλή, το ΣτΕ (στο οποίο ο ίδιος ο Δήμαρχος προσέφυγε), το ΚΕΣΑ, την Περιφέρεια, το ΥΠΑΠΕΝ, έχει εξασφαλίσει εγκρίσεις από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και κωλυσιεργεί αποκλειστικά και μόνο λόγω της επίμονης αρνητικότητας του Δημάρχου, που είτε συμφέροντα εξυπηρετεί, είτε απλά βάζει το εγώ του πάνω από την κοινή λογική και τους νόμους.

ΥΓ1: Αναλογιστείτε την αιτία ίδρυσης της ΑΕΚ και την αιτία κατασκευής του γηπέδου στην πόλη μας πριν πολλές δεκαετίες.

Υ.Γ.2: Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα τόσο για «πολιτικά κίνητρα» όσο και για «ιδιωτικούς στρατούς επιχειρηματικών συμφερόντων». Όσοι μας γνωρίζουν επί δεκαετίες και παρακολουθούν τους αγώνες μας, ξέρουν ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει γιατί αυτές οι λογικές είναι πολύ μακριά από εμάς και τα πιστεύω μας. Αντίθετα, η πορεία μας στον χρόνο και οι πράξεις μας στο παρελθόν μόνο το αντίθετο αποδεικνύουν. Είμαστε ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ και ζητάμε απλά το αυτονόητο. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ».

Κάλεσμα από τους παλαιμάχους της ΑΕΚ για συμμετοχή σε ειρηνικό συλλαλητήριο

Το συλλαλητήριο των οπαδών της ΑΕΚ για το γήπεδο έχει ενεργοποιήσει και τους παλαίμαχους της «Ενωση», οι οποίοι καλούν τον κόσμο να δώσει το παρών σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο και να μην δώσουν «κανένα «όπλο» στα χέρια αυτών που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο εκεί όπου βρισκόταν για σχεδόν έναν αιώνα! Να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν νέα πλαστά άλλοθι».

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της ομάδας στο κυριακάτικο ΕΙΡΗΝΙΚΟ συλλαλητήριο στη Νέα Φιλαδέλφεια και απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι συμμετάσχουν σε αυτό, να προστατέψουν την ΑΕΚ και τον μεγάλο αγώνα που δίνει. Το δίκαιο αίτημά μας για την επιστροφή στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας πρέπει να διατρανωθεί ΕΙΡΗΝΙΚΑ και χωρίς την παραμικρή παρεκτροπή! Δεν πρέπει να δώσουμε κανένα «όπλο» στα χέρια αυτών που δεν θέλουν να γίνει το γήπεδο εκεί όπου βρισκόταν για σχεδόν έναν αιώνα! Να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν νέα πλαστά άλλοθι! Είμαστε ενωμένοι με τους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας. Το γήπεδο θα αποτελέσει εκ νέου το στολίδι της πόλης μας και θα ομορφύνει και πάλι τις Κυριακές μας. Έχουμε με το μέρος μας το δίκαιο και τον νόμο. Αρκεί η φωνή μας. Όλοι εμείς που έχουμε ποτίσει με τον ιδρώτα μας τα ιερά κιτρινόμαυρα χώματα, θα είμαστε εκεί, στην πρώτη γραμμή του αγώνα και είμαστε βέβαιοι ότι θα δούμε το λαό της ΑΕΚ να παλεύει για το δίκιο του χωρίς να δίνει το παραμικρό δικαίωμα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Κοινοποίησέ το!

Comments (0)

to-top