9 Αυγ

Καλαντζής, η επιλογή Μητσοτάκη για την ΕΠΟ

(0)

Κοινοποίησέ το!

Η επιλογή του Γιώργου Καλαντζή για να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΟ έχει ξεκάθαρη πολιτική χροιά. Διαβάστε όλο το παρασκήνιο. 

Ο Γιώργος Καλαντζής θα είναι ο αντίπαλος του Βαγγέλη Γραμμένου στις εκλογές της ΕΠΟ (18 Αυγούστου). Το συγκεκριμένο όνομα προκάλεσε έκπληξη, καθώς πρόκειται για ένα πολιτικό πρόσωπο, ωστόσο είναι για μία επιλογή που έχει ξεκάθαρη πολιτική χροιά.

Ο βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη υπέρ του Αλέξη Τσίπρα και κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια κι έτσι προώθησε την υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή ως «απάντηση» στον Βαγγέλη Γραμμένο, που μπορεί μεν να έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία αλλά είναι γνωστό σε όλους πως αποτελεί άνθρωπο του αφεντικού του ΠΑΟΚ.

Με την υποψηφιότητα του Γιώργου Καλαντζή θα υπάρξει μία ανάσχεση της κυριαρχίας του Βαγγέλη Γραμμένου στις προσεχείς αρχαιρεσίες και οι εκτιμήσεις αναφέρουν πως θα επικρατήσει μεν, αλλά με πολύ μικρότερο ποσοστό από ό,τι υπολογιζόταν μέχρι πρότινος. Άλλωστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ήδη ζητήσει τη στήριξη της υποψηφιότητας Καλαντζή από τους φίλα προσκείμενους παράγοντες και τις ΕΠΣ, καθώς επίσης και από τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Γιάννη Αλαφούζο που έχουν καλές σχέσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Κοινοποίησέ το!

Comments (0)

to-top