Να μη λαϊκίζουμε…

Να μη λαϊκίζουμε, αυτό είναι το σημαντικό!  (Από δημοσίευση στο fb του Θανάση Παπαβασιλείου) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Καταργούνται θεμελιώδεις κατακτήσεις στα εργασιακά αλλά «μόνο μετά από αίτημα των εργαζομένων θα καταργείται το 8άωρο και θα δουλεύουν 50 ώρες την εβδομάδα με απλήρωτες υπερωρίες!!!», επεκτείνονται οι ατομικές συμβάσεις αλλά τι πειράζει; Απαλλασσόμαστε επιτέλους από αυτές τις …παρωχημένες συλλογικές συμβάσεις που διασφάλιζαν τους εργαζόμενους.

Πάει ο πρωθυπουργός στη Λιβύη και παρουσιάζεται η επίσκεψη ως θρίαμβος, οπότε να μη δίνουμε σημασία που λίγες μέρες μετά, σήμερα, Λιβυη και Τουρκία επαναεπιβεβαίωσαν το παράνομο μνημόνιο που δεσμεύει τη θάλασσα της μισής Κρήτης.

Καταργείται ουσιαστικά το ΚΕΘΕΑ αλλά δεν υπάρχει θέμα, οι εξαρτημένοι ή θα ξανακυλήσουν στα σκληρά ή θα παίρνουν με το κιλό μεθαδόνη.

Είπαν μετά από κανένα χρόνο να πάρουν λεωφορεία μπας και μειωθεί ο συνωστισμός στις μεταφορές αλλά μην αντιδράτε που δεν τα αγόρασαν (μην τυχόν και τους μείνουν), κατάφεραν και τα νοίκιασαν πανάκριβα κι ας είναι τα μισά τα σαράβαλα της Ευρώπης (40 λεωφορεία πήραν με κόστος εκατομμύρια € από την Ουγγαρία… ενώ θα μπορούσαν με λίγα παραπάνω λεφτά να αγοράσουν καινούργια… και τα 23 από αυτά είναι παρκαρισμένα λόγω βλάβης).

Στα ύψη τα κρούσματα, αλλά να μην ανησυχούμε που δεν επιτάσσονται οι ΜΕΘ μεγάλων ομίλων, μόνο ένα 20% δε βρίσκει θέση σ´ αυτές κι έρχονται οσονούπω τα εμβόλια

Άνοιξαν τα Λύκεια και καμία 600αριά εκπαιδευτικοί και μαθητές βρέθηκαν θετικοί στα self test (που ανιχνεύουν τη θετικότητα σε ποσοστό μόλις 40%, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι άλλοι τόσοι πάνε στα σχολεία και θα κολλήσουν πολλαπλάσιους).

Μη χαλιέστε όμως και μη δίνετε σημασία που κάτι ….γραφικοί εκπαιδευτικοί φώναζαν από πέρυσι να λειτουργήσουν τα σχολεία όχι μόνο με μάσκες αλλά με οργανωμένα τεστ από συνεργεία και μείωση του αριθμού των παιδιών ανά τάξη.

Έχει γονατίσει ο 6μηνος εγκλεισμός πολλούς οικονομικά και όλους ψυχολογικά, μη μιλάτε όμως δεν είστε ειδικοί γιατροί ούτε πολιτικοί για να έχετε σοβαρή άποψη!
Αρκεί που κάποιοι σχεδιάζουν για όλους μας σε συνθήκες εργαστηρίου (που δεν έχουν δηλαδή καμία σχέση με την πραγματική ζωή) και ότι οι “άριστοι” που αποφασίζουν ζουν στο “ελιτίστικο περιθώριο” της κοινωνίας, ε και δεν πειράζει και τόσο που κινδυνεύουμε με πραγματική παράκρουση!

Εκτελείται δημοσιογράφος μέρα μεσημέρι και διαφεύγουν κατάδικοι Χρυσαυγίτες μήνες τώρα αλλά μη ζητάμε και τα ρέστα, τόσο ξυλο έχουν ρίξει στον κόσμο οι αστυνομικοί (για την ασφάλειά μας ρε γαμώτο).

Φέρνουν νόμο να ψηφίζουν στις εδώ εκλογές όλοι οι Έλληνες απανταχού της γης αλλά μη μου θέλετε και προϋποθέσεις κάποιας σχέσης με την πατρίδα, αρκεί που φέρουν τον τίτλο κι ας μην έχουν καμιά σχέση με την δικιά μας πραγματικότητα τα τελευταία 20-30 χρόνια.

Παρακολουθείς ειδήσεις και νομίζεις ότι ζεις στον παράδεισο, τι θες τέλος πάντων αμάν πια με τη μιζέρια να θες να μαθαίνεις την αλήθεια.

Γιατί δε χαίρεσαι και στέκεσαι σε κάτι ιδέες και πρακτικές που κρατάνε την κοινωνία ….πίσω;

Έρχονται κι οι τουρίστες (χωρίς ..αναχρονιστικούς περιορισμούς), ας χαμογελάμε να δείξουμε πόσο ανώτερος λαός είμαστε…

Εξάλλου η μ……α είναι αήττητη!

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

top