Τα ευτράπελα και το δείγμα ευθύνης αυτού του λαού πέρα από την κυβερνητική αναλγησία

Αντιγράφουμε από την τοπική ιστοσελίδα «Τα Μετέωρα» με τον σχολιασμό του Νίκου Παπαδογιάννη από το documentonews.gr :

«Ένα παράξενο και συνάμα ανησυχητικό περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με πληροφορίες, σε σούπερ μάρκετ της Καλαμπάκας και έχει αναπαραχθεί ακόμη και από μέσα ενημέρωσης της Αθήνας.

Μια ημέρα, σαν όλες τις άλλες, ένας πελάτης εκεί που ψώνιζε είδε μέσα στο σούπερ μάρκετ μια γνωστή του που ήξερε ότι νοσεί από κορωνοϊό. Ο πελάτης αμέσως πήγε στην υπεύθυνη του καταστήματος και ανέφερε το περιστατικό.

Τότε από τα μεγάφωνα του Super Market ακούστηκε: “Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορονοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε, για να μη γίνει θέμα, να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος”.

Και τότε συνέβη το εξής παράδοξο. Από την πίσω πόρτα του καταστήματος έτρεξαν να βγουν από το κατάστημα όχι ένα αλλά εννέα άτομα.

Αυτά είναι τα “ωραία” του κορωνοϊού που ζούμε, όχι μόνο εδώ, αλλά πιθανότητα και σε άλλες πόλεις».

Εμένα δεν μου φαίνονται και τόσο ωραία αυτά τα ωραία, αλλά δεν αντέχω να χάνω άλλο τα λόγια μου. Εννέα φορείς του Covid-19, ή τέλος πάντων ύποπτοι, ψώνισαν παράλληλα στο ίδιο σούπερ μάρκετ, λες και γινόταν κάποιου είδους συνέδριο ανευθυνότητας!

Λίγο νοτιότερα, στη Λαμία, αρνήτρια του εμβολίου νοσηλεύτρια νόσησε από τον κορονοϊό, υποχρεώθηκε να νοσηλευτεί, αλλά πετάχτηκε τσίτσιδη από το κρεβάτι του πόνου και επιτέθηκε στο προσωπικό –στους συναδέλφους της δηλαδή- κραδαίνοντας σταυρό και ευαγγέλιο. Εσείς γελάτε, αλλά αυτοί μας σκοτώνουν. Και ψηφίζουν, επίσης.

Αυτά τα θαυμαστά συμβαίνουν στην έρμη χώρα όπου σχεδόν ένας στους δύο αποφεύγει ή αρνείται ή αμελεί να εμβολιαστεί και που προσλαμβάνει σωρηδόν μπάτσους και παπάδες, αντί για γιατρούς και νοσοκόμους

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

top