Όταν ο Γκέμπελς φαντάζει μαθητούδι…

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη χθεσινή εκδήλωση για το “Brain Gain” στο πλαίσιο του προσυνεδρίου της ΝΔ, στα Ιωάννινα λέει αναφερόμενος στον 25χρονο Σεπετά: «ο Παύλος, αφού σπούδασε σε ένα από τα καλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια στον κόσμο, επέλεξε να γυρίσει στον τόπο του, γιατί φοβήθηκε μήπως χάσει το τρένο μιας χώρας που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Είναι το καλύτερο παράδειγμα νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται πια ότι στη χώρα τους μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν (…) Ο Παύλος επιλέγει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί βλέπει μέλλον στην Ελλάδα και βλέπει και προσωπική ευκαιρία για ατομική προκοπή»…

Ξέχασε βέβαια να μας πει ότι ο συγκεκριμένος νεαρός είναι ο γιος του βιομηχάνου ιδιοκτήτη της ΒΙΚΟΣ που γύρισε για να αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση!!!

Δεν γνωρίζουμε αν είναι πιο εξοργιστικό ότι ο κ. Μητσοτάκης αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα των νέων ανθρώπων ή ότι κοροϊδεύει χυδαία χιλιάδες νέες και νέους που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο, μέσα στην εργασιακή δυστοπία των απλήρωτων δεκάωρων και των μισθών πείνας που έχει εγκαταστήσει ως νέα κανονικότητα.

Μοιραστείτε το!

Tags

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

top