Σάλος με τα μηνύματα που αποκαλύπτουν (αν είναι αληθινά) τις σχέσεις του Μαξίμου με τον Φουρθιώτη. Με τι τους κρατάει άραγε;;;

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Την ώρα που ο Μένιος εκβίαζε τον Βρούτση (τότε υπουργό της κυβέρνησης), ο Γεραπετρίτης έστελνε καρδιακά μηνύματα με ευχαριστίες και προσκυνούσε τον περιθωριακό τηλεπωλητή-παρουσιαστή trash εκπομπών και υπόδικο για διάφορα αδικήματα. Αν είναι αληθινά, τότε σε λίγο θα θέλουν αλυσίδες όχι για να ξεκολλήσουν από τα χιόνια αλλά από το βούρκο της πολιτικής τους αχρειότητας… Διαφορετικά πρέπει να κάνουν μηνύσεις στον Μένιο ΤΩΡΑ!

Όπως δημοσιεύει και το 2020mag.gr, σε ανάρτησή του στο Twitter και στο Facebook, ο γνωστός, υπόδικος παρουσιαστής, δημοσίευσε φωτογραφία με τηλεφωνικές κλήσεις που ισχυρίζεται ότι είχε με τον στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.
Μάλιστα, όπως φαίνεται από την φωτογραφία, οι τηλεφωνικές κλήσεις του Γιώργου Γεραπετρίτη, είναι υπερβολικά πολλές και φαίνεται να έχουν καταγραφεί πριν 12 μήνες.

«Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Μένιος Φουρθιώτης.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *