Γιατί παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ ο Ανδρουλάκης;;; Θα μπορούσε να είναι και σενάριο για ταινία πολιτικού θρίλερ, είναι όμως μια ιστορία που συμβαίνει στην Ελλάδα το 2022… Διαβάστε το μέχρι τέλους!

ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Όσο περισσότερο προσπαθούν τα “πετσοταϊσμένα αρδάκια” να βγάλουν από το κάδρο των ευθυνών του τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη (δείτε το ΦΕΚ) για τις παρακολουθήσεις, τόσο αποκαλύπτεται ο βόθρος του παρακρατικού μηχανισμού που είχε στηθεί.

Αρχίζει το σενάριο (α’ μέρος) λοιπόν:

Ο Μητσοτάκης ήθελε ως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τον Λοβέρδο (εμπλεκόμενος στο σκάνδαλο Novartis), γι αυτό και παρουσιαζόταν ως φαβορί από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και εφημερίδες… Παρά τη μεγάλη προσπάθειά τους (Σκάι, Μέγκα, Αντένα, Σταρ, Άλφα, ΕΡΤ, Βήμα, Νέα κοκ. έπεσαν στον κουβά), ο δικός τους έχασε πανηγυρικά και ο Ανδρουλάκης κέρδισε την ηγεσία του κόμματός του.

Έπρεπε με κάποιο τρόπο να ελεγχθεί λοιπόν και ο Ανδρουλάκης, ώστε να επικυρωθεί ο αποκλεισμός της πιθανότητας να συμπλεύσει στις επόμενες εκλογές το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είχε πιθανόν κάποια ζητήματα προσωπικά (στην υπηρεσία των “αποκαλύψεων” και αναρτήσεις τύπου Φαήλου), άρχισαν να παρακολουθούν το τηλέφωνό του (1ο έγκλημα), για να μπορούν ίσως να τον εκβιάσουν την κατάλληλη στιγμή;;;

Το περίεργο είναι ότι ο ίδιος ο Ανδρουλάκης, που καταγγέλλει την παρακολούθησή του από την ΕΥΠ, δεν ζητά την παραίτηση του Μητσοτάκη και αφήνει να αιωρούνται υπονοούμενα (έμμεση απειλή), όπως αυτά που είπε εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός (ακούστε το ηχητικό)

Το γεγονός ότι ο ίδιος ο Κοντολέων αλλά και τα παπαγαλάκια “δημοσιογράφοι” των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ, στην απέλπιδα προσπάθεια να περισώσουν το κύρος του Μητσοτάκη ως αγνοούντα, επικαλούνται σήμερα δήθεν αιτήματα από ξένες μυστικές υπηρεσίες, τούς εκθέτει και τους γελοιοποιεί περισσότερο. (Βλέπε ανακοίνωση της Αρμενικής Πρεσβείας).

Η μόνη πιθανότητα σχέσεων του Ανδρουλάκη με Κινέζους θα μπορούσε να είναι αυτή

Το αν η ΕΥΠ τώρα, υπό την προσωπική εποπτεία Μητσοτάκη, μετατράπηκε σε παρακρατικό μαγαζάκι, μένει να αποδειχθεί…

Η πιθανότητα όμως της εμπλοκής της ΕΥΠ σε εξωθεσμικές δραστηριότητες, που εικάζεται από τις παραιτήσεις Κοντολέοντα, Δημητριάδη, εκθέτει ανεπανόρθωτα, αφενός την εισαγγελέα κ. Βλάχου (θα ακολουθήσει ξεχωριστό άρθρο με το βιογραφικό της) που έχει την ευθύνη της νομιμότητας των ενεργειών της ΕΥΠ και υπέγραψε τις παρακολουθήσεις, αφετέρου τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ισίδωρο Ντογιάκο, που το μόνο που βρήκε να κάνει, ήταν να διατάξει έρευνα για το πώς συνέβη η διαρροή και το έμαθαν οι Ανδρουλάκης, Κουκάκης…

Και το ερώτημα που μπαίνει πλέον είναι πόσοι άλλοι παρακολουθούνται ακόμα, όταν τόσο εύκολα μπορεί να παρακολουθείται ο αρχηγός ενός κόμματος και ευρωβουλευτής ταυτόχρονα!

Όσοι/όσες από τον δεξιό χώρο έχουν συνείδηση της κατάστασης, άρχισαν ήδη να διαχωρίζουν τη θέση τους… Οι Σαμαράς, Δένδιας, Καραμανλής δεν έχουν προς το παρόν μιλήσει. Η Π.τ.Δ. επίσης…

Από τη Ευρώπη όμως έρχεται το μεγαλύτερο ράπισμα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με την αναστολή καταβολής της β’ δόσης του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς, όπως φαίνεται, είχε δοθεί προθεσμία μέχρι τα τέλη Αυγούστου να απαντήσει η ελληνική κυβέρνηση για την επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ΕΕ με προτεραιότητα τις μεταρρυθμίσεις στο Κράτος Δικαίου… Και τι κράτος δικαίου ε;;;

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.