Νομιμότητα οι πλειστηριασμοί για ψίχουλα -Τρομοκρατία τα τρικάκια στο δρόμο. Πώς ανέχεστε να κυβερνά ένα κόμμα που χρωστάει 390.000.000€; Δείτε το εξοργιστικό βίντεο από την έξωση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δευτέρα 21/11, 6.30 το πρωί στο Παγκράτι. Θόρυβοι δυνατοί. Αστυνομικοί σπάνε την πόρτα και εισβάλλουν στο σπίτι της συνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού. “Περάστε έξω το σπίτι δεν είναι δικό σας” της λένε και την πετάνε έξω…Δείτε το εξοργιστικό βίντεο από την έξωση:

Θα πήγαιναν ποτέ στο σπίτι κάποιου επώνυμου μεγαλοδημοσιογράφου, επιχειρηματία, τηλεπαρουσιαστή, βουλευτή, υπουργού, από τους τόσους που έχουν χρέη απλήρωτα εκατομμυρίων ευρώ, με συνοδεία αστυνομίας να σπάσουν την πόρτα και να κάνουν κατάσχεση;

  • Για 15.000 χρέος της πήραν την πρώτη κατοικία!
  • Για 12.000 χρέος του έκλεισαν το μαγαζί!
  • Για 450€ χρέος στην ΔΕΗ του έκοψαν το ρεύμα!

Κι εσείς ανέχεστε αυτό το κόμμα που έχει 390.000.000€ χρέος να κυβερνά τη χώρα και να σας ληστεύει παντοιοτρόπως καθημερινά!

Είναι αυτή κυβέρνηση, όπως γράφει ο Νίκος Παπαδογιάννης, που στρώνει χαλί με εκατομμύρια σε αεριτζήδες του «αναπτυξιακού» σαν αυτόν τον Κοκλώνη και θεωρεί παράπλευρη απώλεια του άγιου καπιταλισμού και της ελεύθερης αγοράς τις κατασχέσεις στέγης βαφτίζει «τρομοκρατικές επιθέσεις» τον χαρτοπόλεμο και τα σπαγγέτι του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του Άδωνη. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα πετσωμένα μέσα, παρά τις πρόσφατες διαρροές. Το θέμα Κολοβού έγινε γαργάρα από τις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες. Δεν είναι εποχή για τέτοια…

Η Κολοβού και ο Ινδαρές, δύο άσυλα που παραβιάστηκαν στο όνομα του φιλελευθερισμού είναι οι άνθρωποι-σύμβολα της αντίστασης στην αθλιότητα.

Ψηφίσατε ΝΔ για να μη σας πάρουν τα σπίτια οι κομμουνιστές, αλλά τελικά σας τα παίρνει η ίδια η ΝΔ και σας δέρνει κι από πάνω, αν τολμήσετε να διαμαρτυρηθείτε.

Η αναλγησία έχει γίνει modus operandi της κυβέρνησης, με άξονα το κυνικό δόγμα που πρόσφατα ξεράστηκε από τα χείλη του Στέλιου Πέτσα:

«Όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει».

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *