Ξεφτίλισε σε live μετάδοση ο σταθμάρχης τον υφυπουργό Μεταφορών και τα ψέματα Γεραπετρίτη περί λειτουργίας κέντρου τηλεδιοίκησης στη Λάρισα! Εισαγγελέας ακούει;;; Δείτε τα βίντεο ένα προς ένα

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Πήγε ο Τσίπρας στα ερείπια του κέντρου τηλεδιοίκησης της Λάρισας και έδειξε το μέγεθος της απάτης του αφηγήματος της ΝΔ… Δείτε το βίντεο:

Αμέσως μετά τρέχει ο Υφυπουργός Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλος στο σταθμαρχείο της Λάρισας σε live μετάδοση να διαψεύσει τις καταγγελίες, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα…

Γελοιοποιείται όμως, καθώς ο σταθμάρχης του λέει (και παρά τις προσπάθειες των Δακιτών συνοδών-παρατρεχάμενων να τον φιμώσουν) ότι δεν υπάρχει τηλε-διοίκηση αλλά τοπικός χειρισμός με εμβέλεια 3 χιλιομέτρων! Η αντίδραση του ψεύτη Υφυπουργού όλα τα λεφτά… Δείτε το:

Δείτε από άλλη λήψη τους παρατρεχάμενους από πίσω πώς προσπαθούν να του κλείσουν το στόμα…

Γιατί, μόλις μόλις ξαναρώτησαν οι δημοσιογράφοι (γιατί αυτή είναι η δουλειά τους να ρωτάνε και όχι όπως ο Χατζηνικολάου για τα ντολμαδάκια…), τους έκοψε ο κομματάρχης και τελείωσε η συνέντευξη του υφυπουργού απαγορεύοντας στον σταθμάρχη να μιλήσει Η δεξιά είναι ακριβώς αυτό!

 

 

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *