Έχουν φωνή οι νεκροί σε αυτήν την χώρα; Δείτε το βίντεο, όπου οι άθλιοι προσπαθούν να σας πείσουν ότι πήραν άφεση αμαρτιών με το αποτέλεσμα των εκλογών

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, o Μητσοτάκης στη Βουλή και οι Βορίδης, Γεωργιάδης, Καιρίδης σε τηλεοπτικούς σταθμούς, επιβεβαίωσαν πόσο αδίστακτη και χυδαία είναι η κυβέρνηση της ΝΔ.

Δείτε τους:

Όπως πολύ εύστοχα γράφει και ο Βαγγέλης Βλάχος, αδελφός θύματος του εγκλήματος των Τεμπών:

“Διακρίνω κυρίως από σκεπτόμενους ψηφοφόρους της ΝΔ και του Άδωνη την προσπάθεια (ενώ καταδικάζουν τη δήλωση/γεγονός που τους/τις τιμά) να αποσαφηνίσουν ότι η δήλωση αφορά “μόνο την εξεταστική“.
Λοιπόν, η δήλωση είναι αισχρή από όλες τις πλευρές και κυρίως γιατί προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ψευδές δίλημμα. Λέει: “Δηλαδή σήμερα στην Ελλάδα, πόσοι πιστεύετε από τους εκατό συμπολίτες μας αν τους ρωτήσουμε ενδιαφέρονται για εξεταστική ή για προανακριτική Επιτροπή για τα Τέμπη. Και πόσοι ενδιαφέρονται για την ακρίβεια, για να βρει το παιδί τους δουλειά, για το μεταναστευτικό, για την ασφάλεια.
Πρόκειται για μια κλασική λογική πλάνη με σκοπό να φέρει τη συζήτηση εκεί που την επιθυμεί. Δεν υπάρχει λόγος να τεθεί αυτό το δίλημμα. Ένας σκεπτόμενος πολίτης ενδιαφέρεται και για τα Τέμπη, και για τις υποκλοπές, και για την ακρίβεια, και για την εργασία, και για το μεταναστευτικό. Δεν χρειάζεται να διαλέξει. Ένας σκεπτόμενος πολίτης απαιτεί λύσεις και δικαιοσύνη παντού. Και ακόμη και να επιλέξει ότι τον ενδιαφέρει κάποιο από όλα αυτά τα θέματα, δεν σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα δεν πρέπει να διερευνηθούν. Και μια εξεταστική για τα Τέμπη δεν είναι μικρό πράγμα. Να σας θυμίσω ότι οι υπουργοί έχουν το ακαταδίωκτο και δεν μπορούν να διωχθούν ή να ερευνηθούν χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία της Βουλής. Επομένως δεν μπορούμε εκ των προτέρων να ξέρουμε ποιες ακριβώς είναι αυτές οι ευθύνες.
Ο Νόμος περι Ευθύνης Υπουργών λειτουργεί σαν την περίφημη γάτα του Στρόντιγκερ, αλλά με ένα “τρικ”: ένας Υπουργός μπορεί να είναι ταυτόχρονα αθώος ή ένοχος κρυμμένος σε ένα κουτί που λέγεται “ακαταδίωκτο”, και εσύ απλά πρέπει να ανοίξεις το κουτί για να το διαπιστώσεις. Με τη διαφορά ότι αν θελήσεις να το κάνεις, θα πρέπει να σου δώσουν την άδεια 151 Βουλευτές. Αν σου πουν όχι, τότε δεν μπορείς ποτέ ξανά να προσπαθήσεις να αποδείξεις την ενοχή του.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *