Οι αντικαταστατικές προτάσεις Κασσελάκη δείχνουν την πολιτική του ένδεια και προκαλούν τεράστια κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Όπως γράφει στο epohi.gr ο Άρης Καραντινός, “στο ήδη καυτό περιβάλλον, στο οποίο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε το βίντεο του προέδρου του, έξω από κάθε λογική, για να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά! Εξαγγέλλει ότι θα ζητήσει από την ΚΕ «να αποφασίσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος απευθείας από τα μέλη και φίλους του κόμματος για την αποπομπή των τεσσάρων στελεχών που προσέβαλαν βάναυσα όλους μας». Πρόκειται για μια εξωφρενική πρωτοβουλία που δύσκολα θα εγκρίθηκε ακόμη και από τους πιο ακραίους και επιθετικούς σε απόψεις συνεργάτες του. Είναι ένα κράμα αλαζονείας, απειλών, αυθαιρεσίας και άγνοιας κινδύνου που υπονομεύει το κόμμα αλλά και την ίδια του την εξουσία.”

Η εξωφρενική πρόταση Κασσελάκη συναντά και την αποδοκιμασία της ομάδας της Έφης Αχτσιόγλου, που κατέθεσε κείμενο-πρόταση κατά του δημοψηφίσματος, το οποίο ζήτησε ο Πρόεδρος του κόμματος, ζητώντας να αποδοκιμαστεί η εισήγηση για το δημοψήφισμα των διαγραφών, ενώ εξαπολύει ευθεία επίθεση στον Στ. Κασσελάκη, αναφέροντας τα εξής:

«Το διάγγελμα για διαγραφές μέσω δημοψηφίσματος ξεπέρασε οποιοδήποτε όριο δημοκρατικής λειτουργίας. Η πρόταση αυτή και το πολιτικό προσωπικό που την εμπνεύστηκε και την υποστηρίζει οφείλουν να αποδοκιμαστούν από το σύνολο των μελών και των κομματικών οργάνων. Αποτελεί το ακρότατο όριο της λογικής του αντί-ΣΥΡΙΖΑ μετώπου μέσα στο κόμμα, το οποίο ο ίδιος του ο Πρόεδρος χαρακτηρίζει «άρρωστο». Μπροστά στην αδυναμία να παράξουν πολιτικό περιεχόμενο επενδύουν στο διχασμό και τελικά τη διάλυση».

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *