Το δόγμα της ΕΛ.ΑΣ. διά στόματος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη: “Απείθεια=θάνατος” Δείτε τον τι λέει…

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

«Θέλω να επισημάνω ότι όταν έχουμε συνθήκες παραβατικότητας και απείθειας, πολλαπλασιάζονται δυστυχώς οι πιθανότητες να έχεις περιστατικά με τραγική κατάληξη. Αυτό είναι κάτι που πρέπει όλοι να το λαμβάνουμε υπόψιν μας», λέει ο Οικονόμου, ακολουθώντας τα χνάρια του προκατόχου του Θεοδωρικάκου, για την συγκάλυψη υποθέσεων άσκοπων δολοφονιών Ρομά από ενστόλους την ώρα του καθήκοντος…

Δείτε το βίντεο:

Ένα περίεργο πράγμα… Κάθε φορά που καταδιώκεται ένας παραβατικός Ρομά, τα όπλα των αστυνομικών, όλως τυχαίως, εκπυρσοκροτούν!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 17χρονος Ρομά «προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο αστυνομικού, που εκπυρσοκρότησε».

Το μέγεθος της ανομίας και της αθλιότητας της ΕΛ.ΑΣ. και του Υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. καταδεικνύεται από τις καταγγελίες του δικηγόρου της οικογένειας του θύματος, κ. Μπαρκαγιάννη που αποκάλυψε ότι: «Οι προανακριτικοί υπάλληλοι της συγκεκριμένης έρευνας κατάφεραν να πρωτοτυπήσουν παγκοσμίως βάζοντας τον δράστη ως υπεύθυνο φύλαξης του χώρου που τελέστηκε η πράξη. Μάλιστα όταν έφτασε η Σήμανση εκεί προκειμένου να εντοπίσει DNA, επισημαίνει σε έκθεσή της ότι κάτι τέτοιο είναι δύσκολο καθώς η περιοχή είχε πλυθεί με νερό!»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *