Η Αγγελική Διακομανώλη, εκπρόσωπος τύπου της ιδιωτικής εταιρείας που συμμετέχει στις έρευνες στο μοιραίο βαγόνι στη θέση Κουλούρι, εκεί όπου φυλάσσονται τα συντρίμμια της σιδηροδρομικής τραγωδίας των Τεμπών, επιβεβαιώνει σοκαρισμένη τα συγκλονιστικά ευρήματα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Focus FM-103. Ακούστε το!

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ
Αυτό συμβαίνει εννιά μήνες μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους και αποδεικνύει την εγκληματική διαχείριση που έγινε αμέσως μετά την τραγωδία από τις αρμόδιες αρχές, που, άρον-άρον, βιάστηκαν να απομακρύνουν τα συντρίμμια των αμαξοστοιχιών και να τσιμεντώσουν το χώρο του δυστυχήματος. (Από ανάρτηση της Αρετής Αθανασίου)
«Τι να σας πω… τι να σας πω… Ναι, εντοπίστηκε βιολογικό υλικό- πολλά υπολείμματα οστών και τρίχες- και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων της τραγωδίας από τα τέσσερα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που συμμετέχουν στις έρευνες».
Είναι αλήθεια ότι είναι πολλά τα οστά που βρέθηκαν; Όταν λέμε βιολογικό υλικό μιλάμε για οστά, μιλάμε για τρίχες, ιστό…
«Όλα αυτά που είπατε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Η έρευνα συνεχίζεται. Δεν μπορούμε να έχουμε ακόμα τελικό αριθμό. Κάναμε δυο ημέρες και θα συνεχιστεί… ‘Οσο εντοπίζουν θα σκυλιά θα συνεχίζουμε…»
 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *