Το γράμμα που έστειλε η 12χρονη είναι συγκλονιστικό και πρέπει να φτάσει παντού. Ακούστε τη συγκλονιστική στιγμή που το διαβάζει η αδερφή της, στην κατάμεστη Νομική Αθηνών

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πήγαινα στην πλατεία με το ποδήλατο μου, όπως όλα τα παιδιά της γειτονιάς.

Μακάρι να μην είχε εμφανιστεί ποτέ αυτό το τέρας μπροστά μου. Όμως εμφανίστηκε.

Σας ζητώ συγγνώμη που δε μίλησα από την αρχή… Φοβόμουν πολύ.

Ήρθε η ώρα όμως, ήρθε η λύτρωση μου, ήρθατε εσείς. Πίστεψα ότι τελείωσαν οι εφιάλτες μου και ξαφνικά:

Πού είναι η μαμά μου; Γιατί τη μαμά μου; Πού είναι τα αδέλφια μου; Πού είναι η οικογένεια μου; Γιατί με αφήσατε μόνη μου; Εγώ φταίω, εγώ φταίω που δε σας μίλησα νωρίς. Όχι η μαμά μου. Θέλω να σταματήσουν οι εφιάλτες μου εδώ.

Τα Χριστούγεννα δεν με άφησαν ούτε τη μαμά μου να δω. Θέλω να σας πω κάτι κυρία εισαγγελέα: Όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχετε στα χέρια σας ήταν όλα μια πλάκα; Αυτό θέλετε να μου πείτε μετά από όλα αυτά που πέρασα;

Αυτό που ζητάω από το δικαστήριο και από τον κύριο πρόεδρο, τους δικαστές και τους ενόρκους είναι να με πιστέψουν ότι η μητέρα μου δε γνώριζε τίποτα από όλα αυτά που έκανα και όχι ότι στα μισά λέω αλήθεια και στη μαμά μου λέω ψέματα. Η μαμά μου είναι αθώα και θα το λέω συνέχεια μέχρι να το καταλάβουν όλοι.”

Η μεγάλη μέρα έφτασε. Η Επιτροπή Αλληλεγγύης στη 12χρονη καλεί σε συγκέντρωση την Παρασκευή 29/3, 9:00 πμ, (Κυρίλλου Λουκάρεως 14, στο κτήριο του Εφετείου Αθηνών)

Βίντεο από το “Μένουμε Ενεργοί” και την ανάρτηση του Χρήστου Αβραμίδη

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *