Ένα εκλεγμένο με εκλογές κόμμα που παίρνει για δεύτερη φορά τις εκλογές με το συντριπτικό 41% το 2023, με αρχηγό έναν αμφίβολης διανοητικής κατάστασης πρωθυπουργό, έχει μετατραπεί σε 7 χρόνια σε επικίνδυνο, διεφθαρμένο καθεστώς, που ρέπει ολοένα προς τον ακροδεξιό αυταρχισμό για να επιβιώσει, καθώς η μπόχα των σκανδάλων των μελών της κυβέρνησης έχει σκεπάσει όλη τη χώρα!
Στο ερώτημα λοιπόν που τέθηκε από εταιρεία δημοσκοπήσεων, η πλειοψηφία του κόσμου απαντά ότι προτιμά το χάος από τον Μητσοτάκη!
Και όσο και αν πασχίζουν τα φερέφωνα του καθεστώτος, όπως ο Πορτοσάλτε, να πείσουν ότι οτιδήποτε άλλο εκτός του Μητσοτάκη συνιστά “βλαμμενιάση“, (δείτε το βίντεο), η συστηματική διάλυση των δημόσιων υποδομών υγείας, παιδείας, μεταφορών, ενέργειας, η καταστροφή της πρωτογενούς παραγωγής και του περιβάλλοντος, η μετατροπή της δικαιοσύνης σε παράγοντα συγκάλυψης εγκλημάτων, η γενικευμένη ανομία, η ατιμωρησία και τα σκάνδαλα, η επιδοτούμενη ακρίβεια και η ανεξέλεγκτη αισχροκέρδεια των καρτέλ, έχουν φέρει την κοινωνία σε σημείο τέτοιο, που προσπερνά πλέον την ανυπαρξία της αντιπολίτευσης και προτιμά το ΧΑΟΣ από τον μεγαλύτερο απατεώνα πολιτικό του 21ου αιώνα!