Το κουβαδάκι σου και σ’ άλλη παραλία… Δείτε τι λέει ο μέγας τζαμπατζής πρωθυπουργός!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Πήγε στην Πάτρα, διαφήμισε τα κατορθώματα της κυβέρνησής του με το γνωστό του αλαζονικό και ηλίθιο ύφος κάνοντας αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση αλλά το πιο καλό το έκαναν οι “αετοί” του, που φρόντισαν να αναρτήσουν διαφημιστικό πανό με το σύνθημα «η Ελλάδα αλλάζει» στο κτήριο του παλιού Πτωχοκομείου της Πάτρας!

Τα έγραψε όμως πολύ ωραία ο Νίκος Μωραΐτης στο Documento και αξίζει να διαβάσετε το παρακάτω απόσπασμα του άρθρου του και να δείτε στο τέλος το χαρακτηριστικό βίντεο της ομιλίας Μητσοτάκη…

«Δεν ξέρω αν άλλος πρωθυπουργός έχει εξευτελίσει τόσο πολύ τη Βουλή, αρνούμενος να απαντήσει σε ζητήματα που πια έχουν «κουμπώσει» από τη δημοσιογραφική έρευνα: Ένα κέντρο – παράκεντρο, ΕΥΠ και predator εις σάρκαν μίαν, ένας εμπνευστής και τα πιόνια του: Ο ανιψιός, ο σεκιουριτάς, οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» κάθε παρακράτους – αυτοί που θα πεταχτούν στη φωτιά για να μη γίνει στάχτη ο Κορλεόνε.

Έτσι θα πάει ως τις εκλογές. Θα σιωπά για τις παρακολουθήσεις και θα μιλάει για ό,τι εκείνος θέλει. Προχθές αφηνίασε, όπως κάθε εγωπαθής αρχηγός που έχει χάσει τον έλεγχο. Και απευθυνόμενος σε ένα κοινό από τοπικούς Πέτσηδες και Πάτσηδες, άρχισε να λέει για… αριστερούς του χαβιαριού που δεν αντιλαμβάνονται την αξία του καλαθιού του Άδωνι, και ξαφνικά το καλάθι έγινε κουβαδάκι και εκείνοι, λέει, να το πάρουν το κουβαδάκι και να πάνε σε άλλη παραλία. Μόνο όσοι μαγειρεύουν τα μακαρόνια Νο 6 και το μακρύκοκκο ρύζι να μείνουν στην παραλία του Κυριάκου.

Δεν αξίζει σχόλιο για έναν Λουδοβίκο με ακουστικά, την ώρα της ηθικής του πτώσης. Αξίζει όμως μία επισήμανση: Ο κόσμος έχει ήδη πάει σε άλλη παραλία, Κυριάκο. Και δεν εννοώ στον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα. Έχει πάει μακριά σου, Κυριάκο. Γιατί σε φοβάται πια.

Μείνε εκεί με την πετσέτα σου, το μαγιό σου, το podcast των υποκλοπών σου. Βούτα, άκου, στέγνωσε, ξανα-άκου, ξαναμπές. Είσαι μόνος σου πια. Αρκεί να δεις τον τρόμο στο βλέμμα των στελεχών σου την ώρα που σε καταχειροκροτούν γιατί ξέρουν ότι τους ακούς. Μείνε και με τις δημοσκοπήσεις σου, Κυριάκο, γιατί αυτοί που θα σε ανατρέψουν πηγαίνοντας στην κάλπη δεν απαντούν – και καλά κάνουν.

Έστησες μόνος σου ένα εικονικό περιβάλλον. Μία προσομοίωση πραγματικότητας με πληρωμένους δημοσιογράφους , εξαγορασμένες συνειδήσεις, πειραγμένα νούμερα, παρακολουθούμενους υποτακτικούς και οικογενειακούς κλακαδόρους. Όλοι στην ίδια υπηρεσία, να σου λένε μονίμως το αντίθετο από αυτό που σου λέει ο καθρέφτης σου: Ότι είσαι ανίκανος και πολιτικά διαταραγμένος.

Είσαι ήδη σε άλλη παραλία, Κυριάκο. Με το κουβαδάκι που ανέφερες, αλλά και με φτυαράκι να σκάβεις το Ελληνικό, και με πλαστικό αεροπλανάκι να κάνεις αερομαχίες με τον Ερντογάν – τον μόνο σύμμαχό σου στην κρίση μεγαλείου. Και με την ηχώ των υποκλοπών στα ακουστικά να σου λέει “είσαι ηγέτης” -αυτό που φαντασιώνεσαι- την ώρα που μία καταπονημένη κοινωνία και μία εξευτελισμένη δημοκρατία σού φωνάζουν: Τελείωσες».

Δείτε τον

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *