Θλιβερές οι συγκρίσεις! Ο ένας υπηρετεί τη Δικαιοσύνη στο Βέλγιο, ο άλλος στην Ελλάδα ποιον;

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Και όπως πολύ ωραία το γράφει ο Ευάγγελος Αντώναρος για τον Ισίδωρο Ντογιάκο, τον δικαστικό που θα πρέπει να απολογηθεί και να τιμωρηθεί για την προκλητική απραξία, τα νομικά σφάλματα και τις επιλήψιμες συμπεριφορές του όλη αυτή την περίοδο της ανομίας στη χώρα:

«Ο μέχρι σήμερα γνωστός κυρίως για την προκλητική απραξία του Εισαγγελέας του Αρείου θα πρέπει να αποφασίσει αν είναι με την πλευρά του νόμου η με τους κρατούντες. Μέχρι στιγμής επικρατεί η εντύπωση ότι δεν θέλει να κακοκαρδίσει τους παρακρατικούς του Μαξίμου»

Ταυτόχρονα, η η Ολλανδή ευρωβουλευτής Σόφι Ιν’τ Βελντ, η οποία είναι εισηγήτρια της Επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, επισήμανε για το θέμα των υποκλοπών: «Οι αρχές αρνούνται κάθε συνεργασία»!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ieidiseis.gr , αναρωτιέται: «Γιατί τόσους ανθρώπους που τους έχουν βάλει στο στόχαστρο με κατασκοπευτικά λογισμικά μπαίνουν σε παρακολούθηση και από την ΕΥΠ; Είναι κι αυτό μια σύμπτωση;», ενώ παράλληλα αφήνει σοβαρές αιχμές κατά της κυβέρνησης, ενώ αναρωτιέται ποιος πλούσιος Έλληνας που μπορεί να αγοράσει παράνομα λογισμικά έχει συμφέρον να παρακολουθεί τόσους ανθρώπους.

«Θα περίμενα από τις αρχές να σκύψουν το κεφάλι, να μην αφήσουν καμία πέτρα χωρίς να την αναποδογυρίσουν, αλλά αυτό απλά δεν συμβαίνει», είναι το σχόλιό της για τη στάση της ελληνικής πολιτείας.

Ο ευρωβουλευτής Γ. Κύρτσος δήλωσε μετά την επιβεβαίωση της παρακολούθησής του από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη:

«Θεωρούσα ότι η παρακολούθησή μου είναι 100% βέβαιη γιατί είχα τις κατάλληλες πληροφορίες και τώρα η έρευνα της ΑΔΑΕ διέλυσε κάθε αμφιβολία.

Ζητώ δύο παραιτήσεις. Πρώτον, του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ο οποίος με αντάμειψε για την υποστήριξή μου, όταν ήταν υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ και αργότερα όταν διεκδικούσε την πρωθυπουργία, με τους κοριούς του κράτους – παρακράτους.

Θεωρώ, επίσης, ότι ο κ. Ντογιάκος, εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, πρέπει να πάει να κάνει μια άλλη δουλειά γιατί είναι φανερό ότι δεν έχει σχέση με τη Δικαιοσύνη που πρέπει να ελέγχει την εκτελεστική εξουσία και να εξασφαλίζει τα δικαιώματά μας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κράτους δικαίου.

Τέλος, θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου ακόμα και την ευγνωμοσύνη μου στην ΑΔΑΕ που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και ξεπέρασε όλα τα εμπόδια για να προστατέψει τα συνταγματικά μου δικαιώματα.

Θα δώσω συνέχεια στην Ελλάδα και την ΕΕ σε αυτήν τη θλιβερή υπόθεση. Μπορεί ο κ. Μητσοτάκης να δηλώνει ότι ήταν αντιστασιακός σε ηλικία 6 μηνών αλλά σε ώριμη πολιτική ηλικία πρέπει να του πω ότι έχει χουντική συμπεριφορά».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *