Ντογιάκος, ο «Αρχιερέας» της συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών! Δείτε το βίντεο

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Πρωτοφανής θεσμική εκτροπή! Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση-έκτρωμα του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, η συνταγματικά κατοχυρωμένη αρμόδια Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) δεν έχει αρμοδιότητα διαχείρισης αιτημάτων πολιτών που ζητούν να πληροφορηθούν, μέσω της Ανεξάρτητης Αρχής, αν έχουν τεθεί υπό παρακολούθηση για λόγους εθνικής ασφαλείας, και δεν μπορεί να απευθύνεται σε παρόχους κινητής τηλεφωνίας ζητώντας τέτοιου είδους στοιχεία.

Η χούντα στα καλύτερά της δεν είχε τέτοιο όργανο…

Χαρακτηριστικά, ο Καθηγητής Δημοσίου Δικαίου, Ξενοφών Κοντιάδης, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δήλωσε:

«Η σημερινή γνωμοδότηση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία επιχειρεί να περιορίσει το ελεγκτικό έργο της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, είναι νομικά αστήρικτη, παρερμηνεύοντας την ισχύουσα νομοθεσία και το άρθρο 19 παρ. 2 του Συντάγματος. Είναι προφανές ότι αποσκοπεί στον ευνουχισμό της Αρχής, όπως δυστυχώς είχαμε προβλέψει ότι θα συμβεί πριν από λίγες μέρες. Ο νομικός κόσμος θα αντιταχθεί σθεναρά στην αδιανόητη παρέμβαση του εισαγγελέα στη συνταγματικά και νομοθετικά κατοχυρωμένη αποστολή της ΑΔΑΕ, με την οποία εκδηλώνεται άλλο ένα εγχείρημα συγκάλυψης του σκανδάλου των παρακολουθήσεων».

Δείτε το βίντεο από τον Ιερώνυμος_boss

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *