Τι γίνεται πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Fake news ή πραγματικότητα; Αναρτήθηκε στο fb (και αναδημοσιεύουμε με επιφύλαξη) ότι, σύμφωνα με μαρτυρία συνεπιβατών των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί στον σημερινό αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ και ήταν μεθυσμένοι στο αεροπλάνο, ήταν πληρωμένοι!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας είχε ορίσει Πολωνούς διαιτητές και Var για τον αγώνα ΑΕΚ-Άρης… Αυτοί όμως μέθυσαν στο αεροπλάνο, προκάλεσαν επεισόδια με συνεπιβάτες τους που τους άκουσαν να λένε πόσο καλά τους είχε πληρώσει το αφεντικό του Ολυμπιακού για να φέρουν ευνοϊκό αποτέλεσμα υπέρ του… Δεν υιοθετούμε τέτοιες ανυπόστατες φήμες, πώς θα ήταν δυνατό άλλωστε!

Απλά φέρνουμε στο νου κάτι διαιτησίες των (και καλά) κατά τεκμήριο καλύτερων ξένων και αναρωτιόμαστε πόσο σημαδεμένη είναι η τράπουλα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Γιατί με κάτι Κροάτες, Λευκορώσους, Πολωνούς, Μαυροβούνιους και λοιπούς ανατολικούς που έχουμε δει να αδικούν τους ανταγωνιστές του Ολυμπιακού και κυρίως την ΑΕΚ το μυαλό πάει στο πονηρό.

Όπως φέρνουμε στο νου την καταγγελία του αρχιδιαιτητή Bennett που κατονόμασε ξένο διαιτητή που του αυτοπροτάθηκε για τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ο οποίος φέρεται να έχει σχέσεις με τον πρώην αρχιδιαιτητή (καταστροφέα) Κλάτενμπεργκ που αποτελεί έμμισθο υπάλληλο πλέον της σούπερ λιγκ στην οποία πρόεδρος είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού!

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ζητά με το δίκιο του διαιτητές από το πάνω ράφι καλύτερων πρωταθλημάτων από το ελληνικό… Τι να πιστέψει κανείς πια δεν ξέρει! Οψόμεθα…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *