Ειδήσεις που περνούν στα ψιλά αλλά έχουν πολύ ψωμί: Οι Financial Times εμπλέκουν την Αλεξία Μπακογιάννη σε εξαγορά διυλιστηρίου στη Σικελία από τον καταδικασμένο σε 2 χώρες για διαφθορά Γαλλο-Ισραηλινό επιχειρηματία B. Steinmetz.

ΔΙΕΘΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι κάποιος ή κάποια της οικογενείας Μητσοτάκη μπορεί να εμπλέκεται σε υποθέσεις οικονομικών δοσοληψιών εκατομμυρίων ευρώ. Το αντίθετο μάλιστα!

Σύμφωνα με το αμερικανικό δημοσίευμα μετά τις κυρώσεις που επέβαλε η ΕΕ στη Ρωσία μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η ιταλική κυβέρνηση κλήθηκε να αποφασίσει ποιος θα αναλάβει το μεγαλύτερο διυλιστήριο της χώρας που βρίσκεται στην Σικελία και το οποίο διαχειριζόταν η ρωσική Lukoil.

Τελικά, η ιταλική κυβέρνηση επικύρωσε τη συμφωνία εξαγοράς του διυλιστηρίου στην Σικελία ύψους 1,5 δισ. € από την εταιρεία του Στάινμετζ, στην οποία, όπως αποκαλύπτουν οι FT, είναι μέτοχος και η Αλεξία Μπακογιάννη!

Το ερώτημα είναι πού βρήκε τα λεφτά και πώς εξελίχθηκε η Αλεξία Μπακογιάννη σε ισχυρό παράγοντα του διεθνούς ενεργειακού κυκλώματος;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τα funds στα οποία παραδόθηκε η ΔΕΗ λίγο πριν τη μεθοδευμένη έκρηξη κερδοφορίας της;

Και τελικά, πώς είναι δυνατόν να παραμένει η μαμά της, η Ντόρα Μπακογιάννη, επικεφαλής στην επιτροπή εξωτερικών και άμυνας;

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *