Εξακολουθούν και συμπεριφέρονται σα να είναι το κράτος μαγαζάκι τους! Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Αξιολόγηση” λέει… Το μαγικό φάρμακο για την πάταξη της αναξιοκρατίας και των παθογενειών του Δημοσίου που επικαλέστηκε προ ημερών, για άλλη μια φορά, ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της σύγχρονης ιστορίας, κατά τη συζήτηση για τα Τέμπη στην Ολομέλεια της Βουλής!

Ποιος; Αυτός που μαζί με την παράταξή του έχουν διαχρονικά κάνει φάμπρικα τη διαφθορά, τη ρεμούλα, τις πελατειακές σχέσεις, ως τα μοναδικά προαπαιτούμενα για την κατάληψη των πόστων!

Και έρχεται σήμερα το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Δημοκρατία” να αποκαλύψει ότι στη λίστα των πρόσφατων προσλήψεων στον ΟΣΕ έκανε πάρτι ο υπουργός Σταϊκούρας, βολεύοντας τα γαλάζια παιδιά της εκλογικής του περιφέρειας, με ποιο χαρακτηριστική περιπτωση της πρόσληψη γνωστού κλαρινιτζή σε θέση κλειδούχου!

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *