Ο Φλωρίδης παραμένει ακόμα υπουργός μετά τις νέες αποκαλύψεις; Δείτε το βίντεο

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Μη μας αφήσει και φύγει ο Αυγενάκης! Τι θα γίνει;

Όχι ρε, όχι ρε, μου είπε ο Μάκης… μέχρι κόκαλο! Μου είπε ο Μάκης, “στείλτον σε μένα αύριο, σήμερα δηλαδή. Και πήρε και τον Φλωρίδη. Αν δεν ξεκωλώσουν τώρα την Ευρωπαία Εισαγγελέα Παπανδρέου από εκεί έχουμε θέμα. Κατάλαβες;

Μπορούνε; Αφού είναι Ευρωπαία, δεν είναι στη δικαιοδοσία τους…

Ελληνίδα, Ελληνίδα είναι (σ.σ πρόκειται για την κ. Πόπη Παπανδρέου) και τοποθετείται από το υπουργείο Δικαιοσύνης!

Το απόσπασμα των συνομιλιών μεταξύ των μελών της εγκληματικής οργάνωσης είναι ανατριχιαστικό! Συνομιλεί ένας παράγοντας του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Κρήτη με το μέλος μιας φαμίλιας που εισέπραξε εκατομμύρια από επιδοτήσεις με ψεύτικα στοιχεία.

Ο δεύτερος, ο οποίος εμφανίζεται ως µεγαλοστέλεχος και καρδιακός φίλος του πρώην υπουργού Λευτέρη Αυγενάκη, διαβεβαιώνει ότι ο άλλος (πρώην πλέον και αυτός) υπουργός Μάκης Βορίδης συνομίλησε με τον υπουργό ∆ικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη για τον τρόπο με τον οποίο θα εξοντώσουν την Πόπη Παπανδρέου, μία από τις εντεταλµένες της Ευρωπαίας Εισαγγελέως που κάνει την έρευνα για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Η εγκληματική οργάνωση των γαλάζιων ακρίδων που έτρωγε τα εκατομμύρια των ευρωπαϊκών επιδοτήσεων, δεν συγκροτείται μόνο από κάποιους ημέτερους της ΝΔ ή από κάποιους άσχετους υπαλλήλους του ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά από τους ίδιους τους Υπουργούς του στενού πυρήνα του Μητσοτάκη!

Δείτε το βίντεο:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *