Αλητείες Κλάτενμπεργκ σε βάρος της ΑΕΚ-Μωυσιάδης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει στο enwsi.gr για το ματς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και την διαιτησία…
Επειδή δε θέλουμε και πολύ ακόμη να φτάσουμε στη ψυχολογία που ήμασταν πριν από πέντε–έξι χρόνια με τη διαιτησία και για να μη καταλήξουμε και για τα φρενοκομεία, αφού τη γλιτώσαμε 20 χρόνια που βλέπαμε αυτά που βλέπαμε, δυο κουβέντες για τη Τούμπα. Η ΑΕΚ έχει πετύχει κανονικό γκολ. Έχει πετύχει κανονικότατο γκολ, για το οποίο ακούς «η τεχνολογία, για εκατοστά» και τα σχετικά και τρελαίνεσαι ακόμη περισσότερο.

Εντάξει. Η «τεχνολογία, τα εκατοστά». Για να δούμε τη τεχνολογία. Ποια εικόνα μας έβγαλε; Το κεφάλι μου μέσα, έχω δει αυτή τη πόρνη τη φάση επτακόσες φορές. Βλέπω μια γραμμή στον ώμο του αμυντικού και μια γραμμή στον αγκώνα του Τσούμπερ. Κι όλο το σώμα του Τσούμπερ πίσω από το σώμα του αμυντικού. Πού στο διάολο είναι το οφσάιντ και με τη τεχνολογία; Πού στο διάολο είναι το οφσάιντ;
Ναι, ξέρω που έχουμε μπλέξει και το έχω αναλύσει όσο καλύτερα μπόρεσα πολλές φορές και δω. Πλην όμως το αποτέλεσμα, του να κάθεσαι να βλέπεις πλέον τους αγώνες της ΑΕΚ και να θέλεις να σπάσεις τη τηλεόραση με αυτά που βλέπεις, δε θα το πάρω. Να μπω πάλι στη παγίδα να λέω πως έπαιξε ο τάδε και ο δείνα;

Αφού αν είχε αποβληθεί ο Μάρτενσον θα είχαμε κερδίσει τον Παναιτωλικό. Αν είχε μετρήσει το κανονικό γκολ του Τσούμπερ στη Θεσσαλονίκη θα είχαμε προηγηθεί με 0-1 και μπορεί να πιάναμε και σκορ πρόκρισης όπως ήταν το ματς. Για να πιάσω ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. Μη πάω σε άλλα.

Λέω ξανά, ξέρω που έχουμε μπλέξει. Ξέρω πως είναι ένα τέρας πάλι με πλοκάμια παντού. Δε ζητάω ευθύνη από κανέναν, ούτε κάνω τον έξυπνο, να κάνουμε εκείνο ή το άλλο. Το κράτος είναι απέναντι σου. Το ξέρω. Η κυβέρνηση έχει πάρει τη διαιτησία και το δηλώνει και δημόσια μέσα του Αυγενάκη που αυτοπροσδιορίζεται ως συνεργάτης του Κλάτενμπεργκ. Πρωτοφανές για τα δεδομένα FIFA – UEFA. Στην Ελλάδα τη διαιτησία την έχει πάρει η κυβέρνηση, που στο ποδόσφαιρο έχει κάνει ατζέντα της, την ατζέντα του ΟΣΦΠ.

Τα ξέρω, τα βλέπω, ξέρω τι σημαίνει να έχεις απέναντι σου το κράτος. Αλλά δε μπορώ να λειτουργήσω και σα να μη συμβαίνει. Δε μπορώ να το αγνοήσω, γιατί μου δημιουργεί εκρήξεις μέσα μου αυτή η κατάσταση. Με πονάει, με αρρωσταίνει. Με αρρωσταίνει να βλέπω ξανά και ξανά το πλάνο και να ξέρω πως το γκολ δε μέτρησε.

Να ξέρω πως βοηθός VAR ήταν ο Μωϋσιάδης. Που σήκωσε τρεις φορές λανθασμένα το σημαιάκι στον Βόλο και τις τρεις στον Τσούμπερ. Που δεν είδε τη κουτουλιά του Γκρίλο, αλλά… είδε ώμο. Που καθάρισε τη φάση με το πολύ πιθανό γκολ από το απευθείας κόρνερ του Μάνταλου με συνοπτικές διαδικασίες.

Κοιτάω τους ορισμούς της αγωνιστικής και βλέπω τον Γκάμαρη μετά το ΑΕΚ – Παναιτωλικός, και το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ σερί, να συνεχίζει το σερί ως επιστέγασμα με τοποθέτηση στο VAR του ΟΣΦΠ – ΠΑΣ.

Βλέπω τον Κλάτενμπεργκ να παίρνει ετσιθελικά τον Τσαγκαράκη από τη Super League 2 που αναγκαστικά τον έστειλε μετά τα όργια στο περσινό Ατρόμητος – ΟΣΦΠ, να τον ορίζει αυτή την αγωνιστική σε ματς της Super League 1!!! Μου το φωνάζει ο άνθρωπος, τι άλλο να κάνει;

Τι άλλο να πω εγώ; Τι αλλο να πεις εσύ που διαβάζεις και βράζεις και συ όλες τις τελευταίες μέρες; Καλύτερα ας σωπάσουμε. Ποια ρεβάνς τώρα και ποιο πρωτάθλημα… Πλάκα κάνουμε; Ρεβάνς που εσύ κυνηγάς ένα αποτέλεσμα, ο άλλος δύο και θα έπρεπε κανονικά εσύ να κυνηγάς εκατόν δύο κι ο άλλος να νικήσει με δυο γκολ και βάλε; Σοβαροί να είμαστε. Το ποδόσφαιρο τελείωσε την ώρα που ακύρωναν το γκολ της ΑΕΚ.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *