Ο Τσίπρας σήμερα έκανε ένα ταχυδακτυλουργικό στην Βουλή. Πήρε μια ΚΟΤΑ (δειλό και θρασύ τον αποκάλεσε) και την έκανε ΛΑΓΟ (έκλεισε τη συνεδρίαση ο Μητσοτάκης άρον άρον) Δείτε τα βίντεο

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΑ

Την πρωτοφανή ενέργεια του πρωθυπουργού να αποχωρήσει από τη Βουλή, αποφασίζοντας μόνος του τη λήξη της συνεδρίασης και προσβάλλοντας το κοινοβούλιο και τον ελληνικό λαό στηλίτευσε σε υψηλούς τόνους ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. (Αναδημοσιεύουμε από την efsyn.gr )

Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βαθύτατη ανησυχία του για τα όσα συνέβησαν, υπογραμμίζοντας ότι «είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και πρόκειται για μείζον ζήτημα εθνικής ασφάλειας. Με την εθνική ασφάλεια δεν μπορεί να παίζει. Η εικόνα της αποχώρησης του πρωθυπουργού από την αίθουσα χωρίς να δώσει απάντηση θα τον ακολουθεί για πάντα».

Είχε προηγηθεί ένα ανεπανάληπτο σφυροκόπημα προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επιχείρησε να δραπετεύσει από τη σημερινή συνεδρίαση με ψέματα και κινδυνολογία.

Δείτε στο πρώτο βίντεο το χαρακτηριστικό απόσπασμα πριν ο Μητσοτάκης δραπετεύσει και στη συνέχεια στο δεύτερο βίντεο τον Μητσοτάκη να κλείνει τη συζήτηση:

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *