Στη Βουλή εξελίχτηκε ομολογουμένως ένα απολαυστικό σκηνικό μεταξύ Κωνσταντοπούλου και Γεωργιαδη (δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου).
Ο Γεωργιάδης κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό, δηλώνοντας ευθαρσώς ότι ποτέ δεν υπήρξε αρνητής του ολοκαυτώματος. Ας δούμε όμως ποια είναι η αλήθεια, όπως αποτυπώνεται από τον Δημήτρη Ψαρρά στο “Χωρίς Εφημερίδα”
Ο Σπυρίδων -Άδωνις το 2007, δέχτηκε να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη μήνυση του Πλεύρη εναντίον των εκπροσώπων του Ελληνικού Εβραϊσμού και του ΕΠΣΕ, οι οποίοι είχαν καταφύγει στη δικαιοσύνη κατά του βιβλίου του. Στην κατάθεσή του ο Σπυρίδων-Αδωνις δηλώνει ενόρκως ότι «ο κ. Πλεύρης είναι γνωστός δικηγόρος και ιστορικός», και ότι απλώς «το βιβλίο συγκέντρωσε διάφορα αποσπάσματα από τα ιερά για τους Εβραίους βιβλία». Όσο για το Ολοκαύτωμα, «στο βιβλίο υπάρχει αμφισβήτηση περί του Ολοκαυτώματος και του τελικού αριθμού των εξολοθρευθέντων Εβραίων κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι αντιληπτό ότι πολλές από τις απόψεις του συγγραφέα έχουν ενοχλήσει κάποιους συμπολίτες μας εβραϊκής καταγωγής. Όμως σε κανένα σημείο του βιβλίου ο μηνυτής δεν εγκρίνει ή προτρέπει άλλους ανθρώπους σε βίαιες ενέργειες εναντίον των Εβραίων ούτε δικαιολογεί παρόμοιες πράξεις που έχουν κάνει άλλοι, κατά το παρελθόν».
Μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο του Πλεύρη (που απλώς πουλούσε ο Σπυρίδων -Άδωνις…):
«έτσι θέλουν οι Εβραίοι, διότι μόνον έτσι καταλαβαίνουν: εντός 24 ωρών και εκτελεστικό απόσπασμα» «Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές, δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη»,
«η όλη των εγκληματική συμπεριφορά δικαιολογεί τας πράξεις των Ναζί εναντίον των και κάτι περισσότερον. Τας δικαιώνει» «η ιστορία της ανθρωπότητος θα καταλογίση στον Αδόλφο Χίτλερ τα εξής: Δεν απήλλαξε, ενώ ηδύνατο την Ευρώπη από τους Εβραίους».
Ο Σπυρίδων-Άδωνις στην κατάθεσή του ορκίζεται ότι οι μηνυτήριες αναφορές κατά του Πλεύρη για αυτές και πολλές άλλες διατυπώσεις του έχουν «άκρως ψευδές και συκοφαντικό περιεχόμενο».
Υ.Γ. Το 2017 ζήτησε “συγγνώμη” από τους Ισραηλινούς που για 3 χρόνια απλώς το πουλούσε 2006-2009)
Δείτε το βίντεο: